Blogfüggő

Blogfüggő

Saját fia végzett Szilágyi Istvánnal

2020. május 06. - Dana97

Az elmúlt két napban tele volt a média a rémhírrel, hogy Szilágyi Picit a saját fia ölte meg vasárnap hajnalban. A 49 éves férfi sajtóinformációk szerint pszichiátriai kezelések alatt állt és hirtelen felindulásból, ámde brutális kegyetlenséggel végzett édesapjával, kalapáccsal ütlegelte, az idős színművész pedig belehalt a bántalmazásba.

bshktkpturbxy9jyzdkzgzlognhzdkxmjnjzdvkmgqwmzm2mty0yziwny5qcgeslqmazk7nfcdnddyvas0dpqdcww.jpeg

Szilágyi Istvánt az elmúlt években fia, Péter többször is súlyosan bántalmazta, az idős színművész ennek ellenére élete utolsó percéig szerette és óvta a fiát

 

Többször előfordult az évek során, hogy a munkával nem rendelkező, korábban operatőrként dolgozó férfi bántalmazta idős szüleit, olyannyira, hogy annak nyomai a bántalmazott szülőkön nyomai is maradtak, akik aztán fiúk érdekében tagadták a bántalmazásokat.

Talán emlékeznek akkor, amikor két éve az idős színészt súlyosan bántalmazó fiát mindössze felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Bíróság, mekkora közfelháborodást váltott ki az ítélet az emberekből. A rendőrök közvetlen a gyilkosság elkövetése után őrizetbe vették Szilágyi Pétert, ma pedig a Fővárosi Törvényszék elrendelte az előzetes letartóztatását.

 

Nyugodjon békében!

20200505_222336.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogfuggo.blog.hu/api/trackback/id/tr6615662630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása